10 τρόποι που ένας Virtual Assistant μπορεί να σας βοηθήσει να αυξήσετε τα εισοδήματα σας


Είστε πολύ απασχολημένοι;

Μήπως αυτό σας ακούγεται οικείο; Μπορείτε να περάσετε τις μέρες σας ζορίζοντας τον εαυτό σας με τόνους εργασιών στην επιχείρηση σας: γράφοντας αναρτήσεις ιστολογίων και ηλεκτρονικά μηνύματα, μορφοποιώντας αυτές τις αναρτήσεις, δημιουργώντας γραφικά, κυνηγώντας φωτογραφίες, λογιστικά βιβλία, δημιουργώντας ενημερώσεις κοινωνικών μέσων, διασφαλίζοντας ότι τα plugins σας είναι ενημερωμένα... και η λίστα δεν τελειώνει ποτέ!

Το χειρότερο είναι ότι είστε τόσο απασχολημένοι με τη διατήρηση της επιχείρησης σας, ώστε να μην έχετε το χρόνο να αναλάβετε περισσότερους πελάτες, να αποκτήσετε νέους χορηγούς ή να δημιουργήσετε νέα προϊόντα που πραγματικά θα σας αυξήσουν το εισόδημα. Είστε κολλημένοι σε έναν φαύλο κύκλο να εργάζεστε σκληρά και ποτέ να μην είναι αρκετό, και τελικά δεν έχετε χρόνο ούτε να βγάλετε τον εαυτό σας έξω από όλο αυτό.

Ευτυχώς, υπάρχει ένας εύκολος τρόπος για να διορθώσετε αυτό το θέμα: Την μίσθωση ενός Virtual Assistant για να κάνει αυτά τα πράγματα για εσάς.


Τι είναι ένας Virtual Assistant;

Ένας Εικονικός Βοηθός (VA) είναι ένας αυτοαπασχολούμενος επαγγελματίας που βοηθά είτε ουσιαστικά (online) είτε αυτοπροσώπως. Μπορεί να βοηθήσει σε διοικητικά, τεχνικά, δημιουργικά και διευθυντικά καθήκοντα.

Πώς μπορεί ένας Virtual Assistant να με βοηθήσει να κερδίσω περισσότερα χρήματα;

Θέλετε να κάνετε περισσότερα χρήματα, οπότε δεν πρέπει να ξοδεύεται. Λοιπόν, τότε πως γίνεται να προσλαμβάνει κάποιος έναν εικονικό βοηθό (άλλο ένα επιχειρηματικό έξοδο) και αυτό να φέρνει έσοδα;

Όταν κάνετε εργασίες που δεν είναι ο δικός σας κλάδος, καταναλώνετε πολύ χρόνο που θα μπορούσατε να κερδίζετε περισσότερα χρήματα για την επιχείρηση σας. Αυτό που σας σπαταλάει αρκετές ώρες για να μάθετε και να εφαρμόσετε μόνοι σας μπορεί να γίνει στο μισό χρόνο από έναν Virtual Assistant. Ήρθε η ώρα να χαράξετε μια νέα πορεία!


Εδώ είναι μερικά πράγματα που θα μπορούσε να σας βοηθήσει ένας Virtual Assistant:

1. Γράφει – αναρτήσεις blog, ενημερωτικά δελτία, ebooks, μαθήματα - Είναι σημαντικά όλα αυτά για την επιχείρηση σας και πολλά από αυτά συνεπάγονται να έχει κάποιος ταλέντο στη γραφή. Αλλά τι πρέπει κάνετε όταν δεν σας αρέσει το γράψιμο, δεν έχετε χρόνο ή απλά το μισείτε; Μίσθωση! Υπάρχουν VA που αγαπούν να γράφουν και θα το κάνουν πολύ γρηγορότερα (στην πραγματικότητα αν δεν τους ενοχλήσει κάποιος αυτό που μπορεί να σας πάρει εσάς δύο ημέρες αυτούς μπορεί να τους πάρει μόνο λίγες ώρες.) Αυτό είναι αρκετές ώρες κέρδος στο πρόγραμμά σας που θα μπορούσατε να επενδύσετε σωστά!

Μπορούν επίσης να σας βοηθήσουν να γράψετε τα ebooks και τα μαθήματα σας, τα οποία θα σας βοηθήσουν να φέρετε παθητικά εισοδήματα. Μπορείτε να δημιουργήσετε ένα λεπτομερές περίγραμμα και να προσλάβετε έναν Εικονικό Βοηθό για να δώσει σάρκα σε ένα βιβλίο ή σε ένα μάθημα. Μπορείτε επίσης να τους παραπέμψετε σε προηγούμενες αναρτήσεις ιστολογίου για να αποκτήσουν τη φωνή σας και ίσως ακόμη και να ετοιμάσουν κάποιο κείμενο για το ψηφιακό σας προϊόν.

Πόσο εύκολο είναι αυτό; Τώρα θα έχετε ένα παθητικό εισοδηματικό προϊόν έτοιμο να σας φέρει χρήματα, και για όλα αυτά είχατε κάποιον άλλο να κάνει αυτό το χρονοβόρο κομμάτι της δουλειάς!

2. Επεξεργασία / διόρθωση - Ίσως σας αρέσει η γραφή, αλλά δεν είστε τέλοιοι. Είναι εντάξει, δεν χρειάζεται να αισθάνεστε ντροπή! Το γράψιμο είναι ένα σετ δεξιοτήτων που χρειάζεται χρόνο για να μάθετε και αν είστε απασχολημένοι με την παραγωγή χρημάτων, πιθανότατα δεν έχετε χρόνο να μάθετε κανόνες γραμματικής ή στίξης. Με την μίσθωση ενός Εικονικού Βοηθού γίνεται απλό, θα ελέγξει το υλικό σας και θα το επεξεργαστεί όπως απαιτείται, στη συνέχεια, θα το βγάλει έτοιμο έξω στον κόσμο και θα το προωθήση!

3. SEO - Η κυκλοφορία στον ιστότοπό σας είναι απαραίτητη στον ηλεκτρονικό κόσμο. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για την αύξηση αυτής της επισκεψιμότητας, και ένας από αυτούς είναι το SEO. Το Yoast plugin SEO για WordPress βοηθά, αλλά ένας εμπειρογνώμονας SEO μπορεί να βοηθήσει ακόμα περισσότερο. Ξέρουν όλα τα μυστικά για την αύξηση αυτών των επισκέψεων, που σημαίνει αύξηση των χρημάτων!

4. Δημιουργία γραφικών για τις αναρτήσεις ιστολογίου σας, ενημερώσεις κοινωνικών μέσων κ.λπ. - Η παρουσία επαγγελματικής εμφάνισης στο διαδίκτυο είναι σημαντική. Πρέπει να έχετε μια συνεκτική μάρκα που προσελκύει τον ιδανικό σας πελάτη! Εάν τα γραφικά και το branding δεν είναι το ατού σας, τότε μισθώστε έναν VA.

Βρείτε κάποιον που να γνωρίζει πώς να αντιστοιχίσει τις γραμματοσειρές, να δημιουργήσει ένα λογότυπο που δεν φαίνεται σπιτικό και να σχεδιάσει μια φωνή για την επιχείρηση σας, που να μιλάει στο άτομο που θέλει να σας προσλάβει ή να αγοράσει το προϊόν σας! Μια καλή VA ή σχεδιαστής μπορεί επίσης να δημιουργήσει πρότυπα για να μπορείτε να χρησιμοποιείτε ξανά και ξανά για το blog post σας και εικόνες κοινωνικών μέσων ενημέρωσης ώστε να μπορείτε να δείξετε στον κόσμο πόσο fab είστε!

5. Email Marketing - Η φροντίδα της λίστας ηλεκτρονικής αλληλογραφίας σας είναι εξαιρετικά σημαντική για την οικοδόμηση σχέσεων με τους αναγνώστες σας! Είναι τόσο ικανοποιητικό να λαμβάνετε ένα σχόλιο στο ιστολόγιο ή ένα email που να λέει πόσο εμπνέει το περιεχόμενο σας. Δείχνει ότι μπορούν να σας εμπιστευτούν. Και όταν θέλετε να ξεκινήσετε το νεότερο ebook σας ή να μοιραστείτε μια κριτική affiliate, οι συνδρομητές σας θα είναι αυτοί που θα θέλουν να αγοράσουν αυτό που έχετε να προσφέρετε.

Ωστόσο, πολλοί επιχειρηματίες δεν έχουν το χρόνο να γράφουν και να στέλνουν ένα ενημερωτικό δελτίο κάθε εβδομάδα (ή περισσότερα)! Λύση: μισθώστε κάποιον που θα στείλει αυτά τα ενημερωτικά δελτία για εσάς! Μερικοί Εικονικοί Βοηθοί θα προσθέσουν επίσης φόρμες εγγραφής ενημερωτικών δελτίων στον ιστότοπό σας και θα δημιουργήσουν νέες λίστες ηλεκτρονικής αλληλογραφίας για εσάς (άλλη χρονοβόρα εργασία). Το email marketing είναι πολύ πιο εύκολο (και πιο κερδοφόρο) όταν έχετε βοήθεια!

6. Διαχείριση affiliate - Οι πωλήσεις affiliate είναι ένας πολύ καλός τρόπος να φέρετε επιπλέον εισόδημα κάθε μήνα, αλλά χρειάζεται χρόνος! Εφαρμόζοντας προγράμματα affiliate, προσθέτοντας συνδέσμους στον ιστότοπό σας, κοινοποίηση στα κοινωνικά μέσα, και ο κατάλογος συνεχίζεται! Βρείτε κάποιον που μπορεί να βρει προγράμματα affiliate για να συμμετάσχει για λογαριασμό σας και στη συνέχεια να τα προσθέσει στις αναρτήσεις blog σας, ενημερωτικά δελτία, κοινωνικά μέσα.

7. Διαχείριση ιστοσελίδας - Εάν είστε επιχειρηματίας ιστολογίου ή του διαδικτύου, λογικά έχετε έναν ιστότοπο. Και αυτός ο ιστότοπος είναι τα πάντα για εσάς. Εάν πέσει, θα το κάνει και η δουλειά σας! Βεβαιωθείτε ότι ο ιστότοπός σας προστατεύεται και δημιουργείται αντίγραφο ασφαλείας κάνοντας κάποιον να το κάνει αυτό για εσάς. Να μπορεί να διατηρήσει τα plugins σας WordPress ενημερωμένα, να δημιουργήσει αντίγραφα ασφαλείας ιστοτόπων και ακόμη και να βάλει τον ιστότοπο σας ξανά σε απευθείας σύνδεση αν συμβεί κάτι κακό. Σκέφτεστε ότι δεν πρόκειται να συμβεί σε εσάς; Θα μπορούσε όμως, και το έχω δει να συμβαίνει. Προστατεύστε τον εαυτό σας και αφαιρέστε αυτές τις αγχωτικές εργασίες από πάνω σας!

8. Έρευνα - εύρεση ευκαιριών απόσπασης επισκεπτών, αναζήτησης λέξεων-κλειδιών, ιδεών για δημοσιεύσεις blog, κλπ. - Δεν χρειάζεται να χάσετε το χρόνο σας να κάνετε έρευνες! (Ο χρόνος είναι χρήμα όπως γνωρίζετε!) Ορισμένοι εικονικοί βοηθοί είναι ειδικοί στην έρευνα και θα ήθελαν να το κάνουν αυτό για σας. Μεταφέρετε αυτήν την εργασία σε ένα ninja έρευνας για να βρείτε αυτό που χρειάζεστε για να αναπτύξετε την επιχείρηση σας.

9. Analytics - Η συλλογή των μηνιαίων αναλυτικών στοιχείων και των πληροφοριών πωλήσεων affiliate είναι χρονοβόρα, αλλά σούπερ απαραίτητη για την ανάπτυξη σας! Ευτυχώς, υπάρχουν VA που μπορούν να τραβήξουν αυτές τις πληροφορίες για εσάς, ενώ εσείς μπορείτε να επικεντρωθείτε σε άλλα πιο χρήσιμα!

10. Λογιστική - Αυτό που εστιάζει στην ανάπτυξη. Εάν δεν γνωρίζετε τους αριθμούς σας, πώς θα τους αυξήσετε; Μισθώστε κάποιον για να παρακολουθεί τα έσοδα και τα έξοδα σας, ώστε να γνωρίζετε πόσα κερδίζετε και να βάζετε στόχους για περισσότερα!


Αυτή είναι η συμφωνία: Ως διευθύνων σύμβουλος της επιχείρησης σας, είναι δική σας δουλειά να επικεντρωθείτε στην ανάπτυξη της, όχι σε καθήκοντα που δεν θα έπρεπε να σας απασχολούν, που ίσως να μην είστε και τόσο καλοί ή δεν σας φέρνουν το ανάλογο κέρδος. Υπάρχουν τόνοι φοβερών εικονικών βοηθών εκεί έξω που είναι υπέροχοι σε αυτά που τους αρέσουν να κάνουν και θα χαρούν να πάρουν το βάρος από πάνω σας.

Η επένδυση σε έναν Virtual Assistant ή και δύο μπορεί να κάνει όλη τη διαφορά στα επίπεδα στρες και τα κέρδη σας! Κάντε το βήμα για να προσλάβετε τον πρώτο σας Virtual Assistant έτσι ώστε να μπορείτε να οδηγήσετε την επιχείρηση σας μπροστά και να αυξήσετε τα εισοδήματα σας!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις